Elektrische fietsen

                         

      

Om door de bomen het bos te kunnen zien, werken wij enkel met Bosch en shimano  motoren.  Beiden zijn koploper op de markt en staan voor kwaliteit en een degelijke naservice.  

                        

   Nieuwe modellen 

 

  

Brennabor is het nieuwste merk van onze leverancier uit Bremen Hermann Hartje, de fabrikant of invoerder van gekende merken als Tern, Victoria, Conway, enz.  Deze fietsen zitten zeer goed van prijs/kwaliteit en dat blijft een prioriteit voor ons.    

Met Brennabor brengt Hermann Hartje KG een 150 jaar oud fietsenmerk terug op de markt met nieuwe modellen en grote ambities voor modeljaar 2021.

Opgericht in 1871 in Brandenburg door de gebroeders Reichstein, hadden de Brennabor-fabrieken in hun tijd een goede reputatie. De fietsen waren modern, betrouwbaar en van kwaliteit. In sommige delen van Duitsland was de naam Brennabor zelfs een synoniem voor fiets. De geschiedenis van Brennabor is bijzonder bewogen: twee wereldoorlogen, eens meer dan 6.000 werknemers, faillissementen, productie van fietsen, motoren, auto’s, onteigening.

ELEGANTE LIJNEN | Decennialang was het erg stil rond Brennabor, maar nu wordt de naam nieuw leven ingeblazen. Het verhaal gaat van Brandenburg naar Hoya, waar Hermann Hartje KG  de merkrechten heeft verworven om in 2021 nieuwe modellen te creëren onder de naam Brennabor. Moderne fietsen met klassieke, elegante lijnen, die ook bedoeld zijn om een ​​jongere doelgroep aan te spreken.  Kijk hieronder eens naar de modellen 2022 of breng een bezoekje aan de winkel.  


Brennabor T26e 

Victoria eTrekking 5.9 H 

 

   Brennabor T32e 

 VICTORIA eTrekking 7.4

promo  2500 euro

Victoria eTrekking 8.8 

Uitverkocht !!!

Brennabor T38e 

Brennabor T48e

Brennabor T60e 

Brennabor T61eBrennabor T49e 

Brennabor T63-e 


Trapeze kader in maat Large direkt leverbaar 

herenversie mat blauw 

 Frappé FBC-400 

Frappé FCS 261 


Maat 50 of 54  in mat zwart , ook in de winkel te bezichtigen/testen. 

Nu: 2500 euro